Reputation
Top tag
Next privilege 125 Rep.
Vote down
Badges
1 6
Impact
~8k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 2 votes cast
Dec
7
comment Computer slow after installing 32GB RAM
+1 for this obscure problem. Worked fore me also on a GA-Z68XP-UD3. Note that this doesn't mean you have to use the onboard graphics .. you can still use a discrete card.
Jul
27
awarded  Notable Question
Apr
24
comment Why are my CAT-5e connections connecting at only 100baseTX?
That was exactly it. I was copying the pinout from a spare ethernet cable, which was White/Orange, Orange, White/Blue, Blue, White/Green, Green, White/Brown, Brown. That would work for 100BaseTX, but would not connect at gig speed. It works when I switched to: WO/O, WG, Bl, WBl, G, WBr, Br
Apr
24
accepted Why are my CAT-5e connections connecting at only 100baseTX?
Apr
23
asked Why are my CAT-5e connections connecting at only 100baseTX?
May
3
awarded  Supporter
Mar
16
awarded  Popular Question
Mar
27
awarded  Teacher
Jan
13
awarded  Student
Aug
11
awarded  Scholar
Aug
11
accepted Can I use the same Windows 7 license for a virtual machine and native (on the same computer)?
Aug
11
comment Can I use the same Windows 7 license for a virtual machine and native (on the same computer)?
Yep - this is what I see. I notice that VMWare has a way to use the same product key if you use VMWare tools & boot camp: kb.vmware.com/selfservice/microsites/… Incredibly lame of Microsoft.
Aug
10
asked Can I use the same Windows 7 license for a virtual machine and native (on the same computer)?
Jul
6
answered Chrome browser caching
Jun
26
awarded  Autobiographer