190 reputation
217
bio website article-stack.com
location India
age 29
visits member for 3 years, 9 months
seen May 4 at 2:23

Not right now


Jul
2
awarded  Curious
Apr
16
awarded  Notable Question
Mar
27
awarded  Popular Question
Jan
30
awarded  Popular Question
Jan
19
answered Chrome is not being rendered
Nov
29
comment Can I use a 400W graphics card with a 450W PSU?
Oh ! I am again confused now.
Nov
28
comment Can I use a 400W graphics card with a 450W PSU?
Yes, the specs for the card says for 400W power supply.
Nov
28
revised Can I use a 400W graphics card with a 450W PSU?
removing words related to shopping suggestion
Nov
28
asked Can I use a 400W graphics card with a 450W PSU?
Nov
26
accepted Specifying search type in google chrome before actual search begins
Nov
26
comment Specifying search type in google chrome before actual search begins
wow!! it works. thanks
Nov
26
awarded  Teacher
Nov
26
answered Are there any advanced options for Google Chrome's history search?
Nov
26
asked Specifying search type in google chrome before actual search begins
Nov
15
comment Particular microSD card is not working with camera
I have tried to format it through camera. But it fails. Any operation from camera takes too much time and result in fail. And I feel card is not damaged otherwise it should create problem with mobile and PC too.
Nov
15
asked Particular microSD card is not working with camera
Oct
13
revised Adobe premier cs6 file import failure
extra information about all try
Oct
11
answered How can I save only selected part of web page with Google Chrome?
Oct
11
comment Adobe premier cs6 file import failure
yup, I forgot to registered it. lemme try and then update here again. thanks
Oct
7
comment Adobe premier cs6 file import failure
Well! there was some problem with OS installation I guess. So I took it from my another machine. Now I became able to install K-Lite latest version. And in result, I am able to play mpg files directly. Still premier is giving the same problem. I have also installed AdobeMediaEncoderTrial_64-6.0.3. But nothing worked.