204 reputation
312
bio website chrisschneider.me
location Belleville, MI
age 25
visits member for 4 years, 11 months
seen Jul 15 at 19:16

Developer at FarmLogs


Jul
16
asked Hard Drive Won't Boot After OS Install
Apr
20
answered Looking for a new, free firewall (Sunbelt has a huge hole)
Apr
14
comment My Laptop Screen keeps flickering
Well I have worked on laptops before, so its not like I don't know how to. I just have never seen something like this before so I just wanted a second opinion. Thanks to you both for the help. I will let you know when I open it up if that fixes the issue.
Apr
13
asked My Laptop Screen keeps flickering
Mar
9
awarded  Popular Question
Feb
18
comment Wireless Router will not allow connection
The wireless LED doesn't even turn on. The only thing that shows up is a check mark to the far left of the device. I am in the 1.x subnet so the device recognized my presence, but gives me the 192.168.1.2 controller error.
Feb
17
comment Wireless Router will not allow connection
Now I have finally got it to reset, but a new problem develops. The wireless does not work (I assume its off by default), but upon connecting to the router it claims (in a browser) that the device is controlled by 192.168.1.2. There is no device with this IP address on the network. There is no access to the web control panel located on the router.
Feb
17
asked Wireless Router will not allow connection
Jan
14
awarded  Teacher
Dec
13
answered Prioritize bit torrent traffic
Dec
13
asked Epson Stylus C84 Won't Print
Nov
19
accepted Create Wireless Connection Homepage
Nov
18
asked Create Wireless Connection Homepage
Nov
10
accepted XBMC won't live boot
Nov
6
answered XBMC won't live boot
Nov
5
awarded  Commentator
Nov
5
comment XBMC won't live boot
I can confirm that it does work fine. That is obviously what I used to install it initially. I tested the XBMU livecd on another machine to see if it was a bad iso, and there's nothing wrong with the cd. It booted fine into my lenovo notebook. ------ Think maybe the specs are too low? Because when I ran it in safe mode to boot with an "ATI/AMD GPU" I think I remember it dictating something about not recognizing ATI/AMD hardware, when in fact it does contain an ATI GPU.
Nov
5
comment XBMC won't live boot
The computer is running Ubuntu. That what I was using prior to XBMC to stream media from my home server.
Nov
5
asked XBMC won't live boot
Nov
1
awarded  Supporter