189 reputation
211
bio website about.me/clschnei
location Belleville, MI
age 25
visits member for 4 years, 8 months
seen Feb 22 at 22:25

Developer at Agrisight, Inc. (www.farmlogs.com)


Apr
18
comment Winsock “Permission Denied”
pss - I checked the System Event log and there are no events that pop up when the error occurs. Would the error still show up if the program is handling the error?
Apr
18
comment Winsock “Permission Denied”
ps - Neither of your two options were successful.
Apr
18
comment Winsock “Permission Denied”
I am trying to test a VB.net application and it returns error "Permission Denied." This comes from winsock protocol error 10013. There I assume it has nothing to do with my application, but with winsock itself. I have tested it successfully on other machines, so I am most certain it is a local issue.
Jul
28
comment Disable auto creation of birthday events for contacts in Outlook 2010
Why would you pay for that service? Google already supplies this capability for you.
Jun
4
comment How can I control my Mac remotely?
Use logmein.com
Apr
28
comment My Laptop Screen keeps flickering
Yes, I have been able to solve the issue. However it will forever be reoccurring...It's the way the frame is built to constantly torque the screws and cause them to wind themselves out. So I have to repeat this same thing every 3 months or so (I use my computer quite a bit).
Jul
16
comment Hard Drive Won't Boot After OS Install
Grub error 18. But I think I figured it out; I was reading somewhere about the BIOS not being able to read such a large hard drive. When I went into the BIo and read the sys info, it only said the HD was 137 GB. So what I did was make a boot partition that was 80 gigs and left the rest well alone and it installed just fine.
Apr
14
comment My Laptop Screen keeps flickering
Well I have worked on laptops before, so its not like I don't know how to. I just have never seen something like this before so I just wanted a second opinion. Thanks to you both for the help. I will let you know when I open it up if that fixes the issue.
Feb
18
comment Wireless Router will not allow connection
The wireless LED doesn't even turn on. The only thing that shows up is a check mark to the far left of the device. I am in the 1.x subnet so the device recognized my presence, but gives me the 192.168.1.2 controller error.
Feb
17
comment Wireless Router will not allow connection
Now I have finally got it to reset, but a new problem develops. The wireless does not work (I assume its off by default), but upon connecting to the router it claims (in a browser) that the device is controlled by 192.168.1.2. There is no device with this IP address on the network. There is no access to the web control panel located on the router.
Nov
5
comment XBMC won't live boot
I can confirm that it does work fine. That is obviously what I used to install it initially. I tested the XBMU livecd on another machine to see if it was a bad iso, and there's nothing wrong with the cd. It booted fine into my lenovo notebook. ------ Think maybe the specs are too low? Because when I ran it in safe mode to boot with an "ATI/AMD GPU" I think I remember it dictating something about not recognizing ATI/AMD hardware, when in fact it does contain an ATI GPU.
Nov
5
comment XBMC won't live boot
The computer is running Ubuntu. That what I was using prior to XBMC to stream media from my home server.
Oct
8
comment Windows NT pc stuck on boot
*C-A-D doesn't do a thing. The computer squats at the start up screen (wallpaper background). *No install disk. *Cannot get to CMD *Ubuntu is a last resort.
Aug
30
comment New desktop won't POST
"when I went" ***
Aug
30
comment New desktop won't POST
Well it isn't dual channel, so that's out the window to begin with. Thus making it a "suitable" testing method. I just didn't plug the P2 cord back into the MB after I installed the 2nd CD drive. My fault. Thanks for the help though.
Aug
30
comment New desktop won't POST
Wow, when I when and put in the second cd drive, I have to unplug the p2 port from the mb to get in it and I def forgot to plug it in after I was finished.
Aug
30
comment New desktop won't POST
- pulled agp card and still no signal. - the computer has no OS. even without a mouse/keyboard there should still be a posting beep and the bios should run. To Molly: I "pulled" each RAM stick individually to test for a bad stick, I'm not some dolt. (and yes the mem modules match) But I don't have another machine here at the moment to test them on.
Aug
18
comment No Internet with LAN Connection
Winsock fix is vb applet that tunnels your internet connection. And I was able to ping google.com and the local server. Google is domian exclusive, and my server is domain inclusive.
Aug
18
comment No Internet with LAN Connection
Yes, and check on that. Still no good.
Aug
18
comment Is free security software as good as paid security software?
Firewall: snapfiles.com/reviews/Privatefirewall/privatefirewall.html Antivirus: Google "free-av" and it will be first listing for Avira AntiVir Spyware: Go with "Adaware" or "Spybot" ***I wasn't able to list the links for the last two because I am a new member and can only post one link per post.