155 reputation
17
bio website jessicabiggsdesign.com
location Memphis, TN
age
visits member for 3 years, 8 months
seen Aug 22 at 17:23

Jul
23
awarded  Popular Question
Mar
25
awarded  Notable Question
Jan
18
awarded  Popular Question
Aug
14
awarded  Tumbleweed
Jun
7
comment Windows Virtual Machines will not run
@James I have read about how inaccurate IETester is. My temporary solution is to use IE9's built-in dev tools that emulate earlier versions of IE pretty well.
Jun
4
accepted Ubuntu LAMP server install issue
May
19
comment Windows Virtual Machines will not run
I tried with NAT and with the bridged with the XP VM that I had working, but no dice. The Vista and Seven VMs will not even start up properly, so I can't tell there.
May
19
comment Windows Virtual Machines will not run
Yeah, I'm using that temporarily for now because I need to get testing done on this one site, but I've heard that it is not always accurate.
May
19
asked Windows Virtual Machines will not run
Apr
18
awarded  Editor
Apr
18
comment Fedora Linux Disk Usage Analyzer falsely reports root at 100% full
output added to the question
Apr
18
revised Fedora Linux Disk Usage Analyzer falsely reports root at 100% full
added output of command as requested in a comment
Apr
17
asked Fedora Linux Disk Usage Analyzer falsely reports root at 100% full
Apr
16
awarded  Supporter
Apr
10
comment Ubuntu LAMP server install issue
I use dreamweaver as an ftp client/text editor. I assumed that the client the blog writer was using was similar to dreamweaver's site setup, but I see that I am wrong.
Apr
10
comment Ubuntu LAMP server install issue
do forgive me I am slightly dyslexic. I am able to access the /etc directory in through the console now, but is there any reason why it would not be listed in the root through Dreamweaver?
Apr
10
asked Ubuntu LAMP server install issue
Apr
10
awarded  Scholar
Apr
10
accepted Using Linux on a virtual machine to run a LAMP test server?
Apr
10
comment Using Linux on a virtual machine to run a LAMP test server?
Well, I've tried it on VirtualBox as well and while it boots fine, there is a serious issue with the cursor and the mouse. THink it could be because my main mouse is one that comes with an Intous tablet. :/