612 reputation
11016
bio website
location Autonomous City of Buenos Aires, Argentina
age 32
visits member for 5 years, 3 months
seen Nov 13 at 2:04

Sep
2
comment I'm getting a 403 Forbidden after accessing a password protected directory
2009/09/02 17:25:20 [error] 6471#0: *1 open() "/var/www/site.com/private/pass" failed (2: No such file or directory), client: 64.76.31.155, server: www.site.com, request: "GET /documents/ HTTP/1.1", host: "www.site.com" The file pass is there! Fack!
Aug
31
awarded  Commentator
Aug
31
comment I'm getting a 403 Forbidden after accessing a password protected directory
1. Changed ownership to www-data:www-data, no luck. 2. Chmoed to 777, no luck.
Aug
28
asked I'm getting a 403 Forbidden after accessing a password protected directory
Aug
26
accepted “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
Aug
26
comment “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
WTF you edited my topic! LOL. Anyway, good answer, i'll give you some points for your time.
Aug
26
comment “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
So, SOLUTION: If you want to write some mail in the CLI, do this: mail destination@address.com Just typing mail checks your mail. :)
Aug
26
comment “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
Sorry, forgot to write the mail, n00b mistake, my bad.
Aug
26
comment “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
Sorry, perhaps I misguided you. I don't want to check for mail, just SEND mail. With the mail command a send mail CLI interface should emerge, backed by postfix.
Aug
26
comment “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
Dang that was fast, you really like to earn points dont cha? ;) Anyway, i'll check it and give you my feedback.
Aug
26
asked “no mail for admin”, trying to send mail from command-line
Aug
26
comment Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
This did not work, that was the whole point of this topic. Thanks anyway!
Aug
25
awarded  Student
Aug
25
comment Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
Worked. I deleted the entry regardless some calls from other packages. I'll see how this action's repercussion, but managed to install it back!
Aug
25
awarded  Scholar
Aug
25
accepted Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
Aug
25
comment Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
Please check the output when trying to install postfix, after doing the hold thingie: pastebin.com/f69695192
Aug
25
awarded  Editor
Aug
25
comment Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
Done, hope you like it!
Aug
25
revised Aptitude keeps saying package installed when it was removed and purged
More descriptive title.