Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
2 11
Impact
~8k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 2 votes cast
May
12
awarded  Notable Question
Mar
25
awarded  Notable Question
Jun
25
awarded  Popular Question
Apr
29
awarded  Caucus
Mar
17
comment Radeon 270X Temp Sensors Show Nothing When No Monitors Plugged In (Headless)
I've had no reason to look beyond the VNC solution since it works. All my card's sensors work while VNC is active.
Dec
13
awarded  Teacher
Dec
13
revised Radeon 270X Temp Sensors Show Nothing When No Monitors Plugged In (Headless)
edited title
Dec
13
answered Radeon 270X Temp Sensors Show Nothing When No Monitors Plugged In (Headless)
Dec
12
asked Radeon 270X Temp Sensors Show Nothing When No Monitors Plugged In (Headless)
Dec
2
awarded  Popular Question
Jan
29
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
Sorry, this happened a while ago, I think the solution I used was to just kill the RAID and reformat... I don't remember though.
Jan
22
awarded  Popular Question
Jun
13
awarded  Commentator
Jun
13
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
When I try running mdadm --assemle /dev/md4 /dev/sdb4 it throws mdadm: no recogniseable superblock on /dev/sdb4 mdadm: /dev/sdb4 has no superblock - assembly aborted
Jun
13
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
I tried mounting it with ext2, ext3, ext4, ntfs, vfat, xfs... no dice
Jun
13
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
I did however notice that /dev/sd1 and /dev/sd2 are the NAS's OS and are both identical..... but I'm looking for the data volume...
Jun
13
awarded  Editor
Jun
13
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
I should note that I am unfamiliar as to how to mount raid partitions...
Jun
13
comment Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
I just edited the question to show what happens when I try without -t.
Jun
13
revised Can't mount filesystem on HD that came from WD NAS
expanded response