1

I am facing a weird issue when I ssh to my Ubuntu with Putty. When I ssh to my Ubuntu, the only thing I got is a blank screen, and no connection failure. However, when I use ssh in Git bash, it works.

I have already checked all common troubleshooting issue

  1. OpenSSH is installed and sshd is up on running,
  2. Port is listening checked by netstat
  3. Firewall disabled

For the environment, the Ubuntu is installed in virtualbox, using NAT interface and setting up port forwarding already.

So, what are other possible issue?

  • what do you see in putty log, when you activate it? – Jakuje Jan 31 '16 at 21:15
  • Since it is too long, please refer to here: textuploader.com/577wh. Basically after startup and transferring those packets, it has stopped and the screen stays blank. – deepone Jan 31 '16 at 21:30
  • "Doing Diffie-Hellman group exchange" ... first guess, are you using up-to-date verison of PuTTY? Can you try to install current version? – Jakuje Jan 31 '16 at 21:51
  • wow ! Your first guess is actually the answer. Never thought of that. Thank you. Can you write the answer so I could accept it? – deepone Jan 31 '16 at 22:03
0

Make sure you have up-to-date PuTTY. You know, windows does not have any centralized way of updates so one can simply end up using something broken. Version signature shows some quite old date.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.