2

Microsoft Edge is really unstable on my PC. Hanged like a couple of times a day... I deleted the Microsft Edge folder entirely. I deleted it so I would be able to install it back but I run into problems.

When I try to install it back using the following command:

 Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}

I get an error

Add-AppxPackage : Cannot find path 'C:\AppXManifest.xml' because it does not exist. At line:1 char:68

+ ... | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.I ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (C:\AppXManifest.xml:String) [Add-AppxPackage], ItemNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : PathNotFound,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.AddAppxPackageCommand

any ideas?

  • You can't without reinstalling Windows – Ramhound Sep 6 '16 at 11:27
  • Are you running it from C:\Users\youruser? – vembutech Sep 6 '16 at 11:44
  • Get-AppXPackage doesn't work with Edge as Edge isn't installed that way. – Chenmunka Sep 6 '16 at 14:03
  • The reason it cannot be installed again is due to the way you removed it. – Ramhound Sep 6 '16 at 15:03
  • ok...f*** Edge then;) I realy wanted to give it a go. MS plays it wroong – Vega4 Sep 6 '16 at 20:17

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.