1

Here is my problem:
I was playing some games in my desktop, so i got bored from these games so i decided to get new motherboard, i got my new motherboard and all installed all my specs including a new GPU (Geforce GTX 540 ti) so i decided to play same game, the FPS Drop-ed so much, so i took a look at the CPU performance at the task manager and i found it was about 100%, i got shocked, so i took a look at PCP health status in the motherboard bios, i found that everything is fine, the cpu temp is 30-35c , everything runs fine, so i thought it was GPU problem, i changed to my old GPU, same thing happen-ed, so i took my motherboard to a guys that know better then me, they told me there is nothing wrong with it.
what would the problem possible be?

  • 1
    30C at 100% load? That seems unrealistic. Did you check the frequency your CPU runs at? e.g. with CPUid HWMonitor. – SpiderPig Oct 21 '17 at 8:37
  • well yes, seem unrealistic but , true i can get u pic or somthing – Marwan Daloub Oct 21 '17 at 13:01
-2

okay guys, i found that my drivers weren't updated so.... yea.

|improve this answer|||||
  • Its worth mentioning what driver? – Journeyman Geek Oct 22 '17 at 23:18
  • i don't which one exactly, i used Driver Pack solution to update drivers for me – Marwan Daloub Oct 26 '17 at 10:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.