1

I've got an Outlook 2016 install to an Exchange (2013) server which refuses to show anything in my inbox. If I use Exchange webmail, all my items are there sitting in the inbox. However, they do not show in the Outlook inbox. I know Outlook is working (in the general case) because I can send mail from it and it does go where it is supposed to... No clue even where to begin troubleshooting. Been reading MS tech notes, but nothing seems to cover this particular set of symptoms.

4
  • Is the Today message group collapsed? In either case, please include a screen shot of the Mail screen of Outlook. Sep 25 '18 at 20:42
  • Does it show any notification such as "We didn't find anything to show here." when viewing Inbox? Do you have subfolders under Inbox? What happens if we move some emails in Inbox to a subfolder from within webmail, and then check the emails in the subfolder in Outlook?
    – Steve Fan
    Sep 26 '18 at 6:56
  • It doesn't even show a Today message group. Does say "We didn't find anything to show here". No subfolders. Will have to try creating a subfolder. Sep 26 '18 at 16:45
  • Not machine specific, does the same thing on another machine when I set up Outlook the normal way too last night. Sep 27 '18 at 12:11
1

Unknown as to the particular piece that is the exact solution, but I did Windows updates on and rebooted our Exchange server last night. Then this morning I did a Mail delete profile, followed by starting Outlook and telling it to do Exchange in manual mode. Despite selecting manual mode I was never given the chance to select any options. However, upon startup it displayed the inbox as it should.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.