I am not sure if this is related, but this started happening around when I removed Avira anti-virus and installed AVG, unaware that AVG is not compatible with my 64-bit machine. My Windows 7 operating system was also not genuine, so I had to get it back to the store to fix this, as I'd bought a laptop that didn't have a pre-installed OS (very bad idea). I removed AVG and re-installed Avira in Safe mode - no change.

I cannot move, cut, copy or paste anything. The anti-virus and Windows are able to scan and update, but I get a blank screen when I try to access the internet through my browser (I've tried both IE8 and Firefox). The store I got it from couldn't figure out the problem and suggested I just reformat, said it was probably a virus.

Does anyone have any ideas?

  • Is re-installing the OS an option? – soandos Aug 1 '11 at 7:20
  • @soandos Not at the moment, as I don't have the CD.I was wondering if it was caused by anything I may have done. – AJaM Aug 1 '11 at 7:26
  • It might be the anti-virus, too. Most of them install additional filters for scanning HTTP and other network traffic, and if the driver fails to load something like this might happen... (Not sure about clipboard though.) – grawity Aug 1 '11 at 7:57

Your Answer

 

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.