0

I recently had to restore a laptop that was set up incorrectly. After the restore the machine had the trust relationship issue with the domain.

I took the machine off the domain and when I came to add it back I realised that the machine was not given the right name so I changed it.

The user I am having the issue with was logged in fine under the old name but now under the new name I am constantly met with a temp profile when using his credentials.

I deleted his profile in the C Drive aswell as the TEMP profile and tried to start over with the users profile but I am still getting temporary profiles with his credentials.

when I log in with an admin account it is fine... how can I restore my users network profile as apposed to being logged in with a local profile?

  • Sounds like a reason to just reimage the machine – Ramhound Nov 20 '14 at 11:53
  • Reinstall? yeah I have started that process off now but I would like to know a fix for this problem without wasting time reinstalling a machine... I will put the make and model of the machine in question for review by someone if it helps. – ThunderToes Nov 20 '14 at 12:04
  • It won't help because this is a domain configuration problem. The only thing important is that its running Windows 8.1 – Ramhound Nov 20 '14 at 12:10
  • @Ramhound the only reason why I would've put the specs is because I have witnessed this same problem on machines of the same description and on no other type of machine on my network. – ThunderToes Nov 20 '14 at 12:22

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.