2

A user's email signature includes an image under Outlook Web Access.

This image can be viewed when looking at sent items under OWA, however the image is missing when the same email is viewed on a recipient's Outlook 2010 (as shown below).

OWA running from Exchange 2010.

enter image description here

| improve this question | | | | |
  • Does this happen for all recipients? – CharlieRB Feb 26 '15 at 23:38
  • I tried two recipients - an Office 365 account + a Gmail account. Both cannot see the image. – Ash Feb 27 '15 at 5:22
3

Here is why the image is not appearing.

OWA doesn't include the ability to insert images into signatures. This is because inserting an image from the local computer won't do much good when you access OWA from another computer and OWA doesn't have the capability to store it online for you.

This source has a workaround if you want to get this image working.

| improve this answer | | | | |
  • I'd give you a vote up but I don't have the rep points yet. – Ash Mar 1 '15 at 22:19
2

Thanks Charlie your answer put me in the right direction.

I uploaded the company logo to tinypic.com, right-clicked > copied the image, then pasted it into the OWA signature. Copying it from a public-available source may have been the answer.

| improve this answer | | | | |
  • Yes, the article I linked as source had that information in it. Considering your question was not specific, I answered why the image wouldn't show. You did not ask how to make it appear. Please be more specific in your future questions. – CharlieRB Mar 2 '15 at 14:28

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.