0

This is really embarrassing. Periodically my chrome will fail to open any google websites (for example, trying to search on the address bar, which involves accessing google.com, GMail, Google News, etc)

However, if I switch to Incognito mode, all these websites open fine.

I have tried reinstalling chrome, no luck. I have disabled all my chrome extensions, as I know some extensions are used in Incognito and still no luck. I have of course used anti-virus websites as well.

Anybody having similar issues before?

I am using Windows 7.

| improve this question | | | | |
  • Have you manually deleted the user profile directory after you backup said folder? What error do you get exactly when this starts to happen? Does IE load this file ( they share the same certificate store )? – Ramhound Apr 9 '15 at 11:17
0

Please check your settings and check if your homepage is set to google. IF that doesn't work check you computer for worms, viruses and general malware, I suggest Microsoft defender. If you are using the latest version of Google chrome then try downgrading. Also consider checking your proxy (if any). Although if none of these work you should probably log on to another computer or network and contact cough Google support.

All the best, Aymen

| improve this answer | | | | |
  • Welcome to Super User! This is really a comment and not an answer to the original question. To critique or request clarification from an author, leave a comment below their post - you can always comment on your own posts, and once you have sufficient reputation you will be able to comment on any post. – DavidPostill Apr 26 '15 at 16:10

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.