0

My motherboard is Gigabyte B75m-D3H. I accidentally disabled Onboard Graphics in BIOS settings without installing any other GPU (I don't have one). How to re-enable it? No video output is being sent from the PC either from HDMI or VGA. I only hear fan sound when I switch on the pc.

I tried holding the power button for 1 min after disconnecting all the cables. But it was of no use.

I also want to delete my nvram as many duplicate firmwares were created. This is not working for me - https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc749510%28v=ws.10%29.aspx

1
  • 2
    Try removing the CMOS battery. You should be more careful in the future.
    – Ramhound
    May 11, 2015 at 13:00

1 Answer 1

1

As Ramhound stated, you can try removing the CMOS battery.

Also, on most mainboards there are pins to restore bios defaults. You'll have to set a jumper on these, start your PC and the default settings will be restored.

You can find the manual here: http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_e.pdf

On page 14, you will find a sketch of the mainboard layout, there you will find number 16, "CLR_CMOS".

2
  • Will that also delete my nvram?
    – sai
    May 11, 2015 at 13:32
  • Yes, I think so. (That's the whole purspse, because your settings are stored there and we are erase the settings so they go back to default...) May 11, 2015 at 13:34

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.